miniARCULATTERVEZÉS

Most indítod a vállalkozásod vagy szeretnéd egy kicsit átformálni meglévő arculatod? Akkor készítünk neked egy új logót, emellé pedig ajándék névjegykártyát az új megjelenéssel

Ma már egy vállalkozás vagy szolgáltatás nem létezhet egy egyedi, profi, jól felismerhető logó, illetve arculat nélkül. Az arculatunk lesz a cégünk ujjlenyomata, amiről összetéveszthetetlenül felismernek és megkülönböztetnek versenytársainktól. Egy erős arculat alapköve a profi logó, amit egy névjegykártyával kiegészítve kapsz meg ezzel a kedvezményes csomagajánlattal

Ügyfeleinket csak úgy győzhetjük meg szolgáltatásunk profizmusáról, ha az első benyomás is ezt tükrözi rólunk. Ezt az első jó benyomást tudjuk megalapozni egy saját logóval és egy profi névjegykártyával.

Mit tartalmaz a miniARCULAT csomag?

  • egyedi logótervezés
  • a logó felhasználásával egy új névjegykártya tervezés
  • ajándék 100 db kinyomtatott névjegykártya


Az arculat tervezését a logó elkészítésével kezdjük. Első körben 2-3 logóterv készül, amiből egyet kiválasztva tudunk tovább haladni. Amennyiben szükséges, tovább finomítjuk a koncepciót az igények szerint. Amint elkészült a megfelelő, elfogadott logó, elkezdjük a névjegykártya tervezését is, amiket, úgy mint a logó esetében, e-mailben küldünk jóváhagyásra. Az elfogadott névjegykártya terveket követően összeállítjuk a logócsomagot, ami tartalmazza a logó fekete-fehér és színes változatát, valamint a nyomdai és webes felhasználásokra optimalizált digitális, vektoros és bitképes állományokat is, továbbá elkészítjük a névjegykártya nyomdai felhasználásra előkészített állományát is, és ezeket e-mailben átadjuk.

Az elkészített miniARCULAT csomaggal tehát egy induló vállalkozáshoz szükséges komplett grafikai megjelenést kapsz. Természetesen a logón és a névjegykártyán túl, a kialakított irányvonal mentén a későbbiekben további arculati elemek is elkészíthetőek (pl. boríték, levélpapír, cégbemutató kiadvány, nyomtatott és online hirdetések, autó dekoráció stb.).    

Csomagajánlatunk tartalmazza  100 db névjegykártya nyomtatását is a megtervezett névjegykártyákból, melyet Magyarország területén ingyenesen postázunk.

grafikalabor-arculattervezes-akcio-logo-nevjegykartya

A tervezési költségről 0% áfa tartalmú számlát fogsz kapni, így a feltüntetett összeg már bruttó árnak tekinthető!

A miniArculattervezés megkezdéséhez nincs más dolgod, mint az árajánlatkérés gombra kattintva megadni az elérhetőségeidet, egy rövid leírással az elképzelésekről, illetve a tárgy mezőben feltüntetve: miniARCULATTERVEZÉS

Árajánlatkérés

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

Néhányan azok közül, akik már a miniARCULATTERVEZÉS csomagot választották:Erősségeink

content/icon/icon-pencil.png

Logótervezés

Ma már egy vállalkozás vagy szolgáltatás nem létezhet egy profi, jól felismerhető, egyedi logó nélkül. Ez az első alkalom, hogy vizuálisan kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel.

content/icon/icon-edit.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/icon-laptop.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/icon-document.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal, plakátokkal.

Partnereink ezt gondolják rólunk:

A Grafikalabor együttműködésünk során folyamatosan bizonyságot tett és tesz ügyfél- és feladatorientáltságáról, maximalizmusáról. Kreatív, kezdeményező, és pontos: ezért dolgozunk közösen mind saját szolgáltatásaink megvalósítása, mind számtalan ügyfelünk grafikai tervezési feladatai során.

Fodor Ákos

www.honlap.hu

Gsi

Honlaphu

Drrelax

Doka

Marketingtipp

Lions

Referenciák

Egyedi logo

Ha kiváncsi vagy a válaszra, töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat!

Egyedi könyv

Miben tudunk segíteni?

Írj üzenetet és kérj árajánlatot!

UserAz ügyfél igényekhez igazodunk

ArrowsMunkavégzésünk gyors és pontos

WriteSzolgáltatásaink Komplexek

CrestTöbb mint 10 éves tapasztalat

+36 (30) 345 89 37  |  info@grafikalabor.hu

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.