Arculattervezés

Miért fontos vállalkozásodnak az arculattervezés?

Minden cégnek vagy vállalkozásnak szüksége van az egységesen kialakított, egyedi, profi arculatra. Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket. Az arculatunk alapvetően megalapozza az ügyfeleink és partnereink belénk fektetett bizalmát, érdemes tehát foglalkozni azzal, hogy kellemes és megbízható benyomást keltsünk magunkról.

A tudatos, minden platformon egységes, profi megjelenés egy üzenet a magabiztosságunkról, valamint komoly verseny előny lehet, ha a pozitív emlékekkel bíró ügyfeleink, nem csak a szolgáltatásunk minősége, hanem arculatunk berögződésével is elkötelezettséget éreznek.

arculattervezés-referenciaNÉZD MEG A TOVÁBBI REFERENCIÁKAT!

Hogyan zajlik az arculattervezés a GRAFIKALABORban?

  • Igényeidhez igazodva átbeszéljük az elképzeléseket, irányelveket. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy még a grafikai tervezés megkezdése előtt tisztázzuk a megfelelő hangnemet, színeket, szlogent stb.
  • Az arculattervezés következő lépése a logótervezés. 2-3 tervből kiválasztva a megfelelőt, tovább finomítjuk, majd véglegesítjük az új logódat. A logótervezésről bővebben is olvashatsz itt.
  • A logót követően az igény szerinti elemek (pl. névjegykártya, levélpapír) tervezése és kivitelezése következik
  • Ha az arculattervezés során a weboldalad megjelenését is ki kell alakítanunk, az ezt követően történik. Pontos, rendszeres egyeztetések mellett tervezzük meg honlapod, melynek kivitelezését is vállaljuk

Az arculattervezés folyamata:

arculattervezés_folyamata

Mit tartalmaz az elkészített arculatterv csomag?

A kész grafikai csomagok tartalmazzák logó esetében a vektoros és bittérképes változatokat négyszínes (CMYK és RGB színtérben is) és fekete-fehér módban, hogy alkalmasak legyenek az egyszerű irodai, a professzionális nyomdai, valamint a webes felhasználásra is.

Az egyéb arculati elemek (névjegykártya, levélpapír, boríték stb.) nyomdakész PDF formátumban kerülnek átadásra, melyek alkalmasak a kis példányszámú digitális vagy a nagy példányszámú ofszet nyomtatásra is.

Egyéb lehetőségek

Amennyiben szükséged van rá, kiépített partner kapcsolataink révén kiváló minőségben tudjuk a nyomdai anyagokat kivitelezni. A fejlett digitális nyomdatechnológiának köszönhetően, akár kis példányszámban is kitűnő minőségben készülhetnek el például a névjegykártyák, szórólapok, brossúrák vagy direkt marketing (DM) levelek.


Kattints az Árajánlatkérés gombra, hogy mielőbb elkezdhessünk együtt dolgozni! Nézd meg csomagajánlatainkat is, melyekkel kedvezményes feltételekkel építhetjük fel céged arculatát.

Erősségeink

content/icon/icon-pencil.png

Logótervezés

Ma már egy vállalkozás vagy szolgáltatás nem létezhet egy profi, jól felismerhető, egyedi logó nélkül. Ez az első alkalom, hogy vizuálisan kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel.

content/icon/icon-edit.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/icon-laptop.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/icon-document.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal, plakátokkal.

Partnereink ezt gondolják rólunk:

Szeretném megköszönni az eddigi munkát, a honlapunk egyszerűen fantasztikus lett! Pontosan ezt szerettük volna látni. Örülök, hogy nekünk csak rá kellett bólintanunk a tervekre, hiszen a kezdeti elképzeléseink leírása után, gyakorlatilag az első terveket meglátva tudtuk, hogy jó úton haladunk.

Veres Enikő

www.arnytech96kft.hu

Gsi

Honlaphu

Drrelax

Doka

Marketingtipp

Lions

Referenciák

Egyedi logo

Ha kiváncsi vagy a válaszra, töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat!

Egyedi könyv

Miben tudunk segíteni?

Írj üzenetet és kérj árajánlatot!

UserAz ügyfél igényekhez igazodunk

ArrowsMunkavégzésünk gyors és pontos

WriteSzolgáltatásaink Komplexek

CrestTöbb mint 10 éves tapasztalat

+36 (30) 345 89 37  |  info@grafikalabor.hu

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.