Logótervezés

Miért van szükséged egyedi logóra?

Online jelenlétünk sikere abban (is) rejlik, mennyire jegyzik meg a látogatók a termékünket, szolgáltatásunkat. Ennek egyik legfőbb eleme az egyedi logó, mely figyelemfelkeltő, egyszerű, de mégis magával ragadó. Ma már egy sikeres vállalkozás nem létezhet enélkül az egyedi logó nélkül.

Ügyfeleinket csak úgy győzhetjük meg szolgáltatásunk profizmusáról, ha az első benyomás is ezt tükrözi rólunk. Ezt az első jó benyomást tudjuk elősegíteni egy profi logóval.

Természetesen a logó csupán egy szelete komplett online arculatunknak, nézd meg, hogyan készül egy teljes arculattervezés a GRAFIKALABORnál

Milyen logót készítünk cégednek, szolgáltatásodnak?

  • kifejezetten az igényeidre szabva készül
  • egyedi és mindig könnyen felismerhető, megjegyezhető
  • egyszerű formákból épül fel, hogy azonnal érthető és értelmezhető legyen
  • színes és fekete fehér változatban is jól működik
  • online és nyomtatott felületeken is jól használható
  • minden méretben (pl. kis méretben névjegykártyán vagy nagy méretben autódekoráción) is megállja a helyét

logó-referenciák

NÉZD MEG A TOVÁBBI REFERENCIÁKAT!

Hogyan zajlik a logótervezés a GRAFIKALABORban?

Az elképzelések egyeztetése után először 2 különböző logótervet készítünk. Ebből ki tudod választani azt az irányt, ami megfelelő. A kívánt logótervet igény esetén tovább finomítjuk, hogy elvárásaidnak megfeleljen.

A véglegesen elfogadott logótervvel készítjük el azt a logócsomagot, mely tartalmazza a logó fekete-fehér, színes, vektoros, bitképes, nyomtatott és online használható verzióját. A kész logódat egyaránt tudod majd használni irodai felhasználásra és professzionális nyomdai megjelenesékre.

Mit tehetsz, ha már van logód?

Természetesen, ha a vállalkozásodnak már van logója, és ezt nem szeretnéd lecserélni, lehetőség van aktualizálásra is. Ekkor a már meglévő logót újragondoljuk, modernizáljuk és az igényeidre szabjuk.


Ha a vállalkozásodnak még nincs logója, vagy akár arculata, keress fel minket! Kattints az árajánlatkérő gombra, hogy mihamarabb felvehessük veled a kapcsolatot. Csomagajánlatainkkal pedig kedvező feltételekkel építheted fel céged egységes, új arculatát.

Erősségeink

content/icon/icon-pencil.png

Logótervezés

Ma már egy vállalkozás vagy szolgáltatás nem létezhet egy profi, jól felismerhető, egyedi logó nélkül. Ez az első alkalom, hogy vizuálisan kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel.

content/icon/icon-edit.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/icon-laptop.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/icon-document.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal, plakátokkal.

Partnereink ezt gondolják rólunk:

Számtalan grafikai partner "elfogyasztását" követően találtam rá a GrafikaLaborra. Végre azt tapasztalhattam, hogy kreatív ötleteket a munkához adva valósulnak meg a dolgaink. Számomra eddig hihetetlen módon fél szavakból is (melyet a mindennapok embere használ) felépülnek elképzeléseim. A munkák minősége, pontossága és az "esetleges" módosításokra nem sajnált idő teszi számomra a szakma jeles és mások számára követendő képviselőjévé. Mindenkinek csak ajánlani tudom, itt nem fog csalódni.

Tar László

www.drrelax.hu

Gsi

Honlaphu

Drrelax

Doka

Marketingtipp

Lions

Referenciák

Egyedi logo

Ha kiváncsi vagy a válaszra, töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat!

Egyedi könyv

Miben tudunk segíteni?

Írj üzenetet és kérj árajánlatot!

UserAz ügyfél igényekhez igazodunk

ArrowsMunkavégzésünk gyors és pontos

WriteSzolgáltatásaink Komplexek

CrestTöbb mint 10 éves tapasztalat

+36 (30) 345 89 37  |  info@grafikalabor.hu

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.