miniARCULATTERVEZÉS – Logótervezés

Most indítod a vállalkozásod vagy szeretnéd egy kicsit átformálni meglévő arculatod?

Vállalkozásod, terméked vagy szolgáltatásod nem létezhet egyedi, profi, jól felismerhető logó, illetve arculat nélkül. Egy erős arculat alapköve a profi logó, ezért nagyon fontos, hogy egyedi és jól működő legyen. Ezt a logót kapod meg névjegykártyával kiegészítve ezzel a csomagajánlattal.

Mit tartalmaz a miniARCULAT csomag?

  • egyedi logótervezés
  • az új logó felhasználásával egy új névjegykártya tervezés


Az arculat tervezését a logó elkészítésével kezdjük. Első körben 2-3 logóterv készül, amiből egyet kiválasztva tudunk tovább haladni. Amennyiben szükséges, tovább finomítjuk a koncepciót az igények szerint. Amint elkészült a megfelelő, elfogadott logó, elkezdjük a névjegykártya tervezését is, amiket, úgy mint a logó esetében, e-mailben küldünk jóváhagyásra. Az elfogadott névjegykártya terveket követően összeállítjuk a logócsomagot, ami tartalmazza a logó fekete-fehér és színes változatát, valamint a nyomdai és webes felhasználásokra optimalizált digitális, vektoros és bitképes állományokat is, továbbá elkészítjük a névjegykártya nyomdai felhasználásra előkészített állományát is, és ezeket e-mailben átadjuk.

Az elkészített miniARCULAT csomaggal tehát egy induló vállalkozáshoz szükséges komplett grafikai megjelenést kapsz. Természetesen a logón és a névjegykártyán túl, a kialakított irányvonal mentén a későbbiekben további arculati elemek is elkészíthetőek (pl. boríték, levélpapír, cégbemutató kiadvány, nyomtatott és online hirdetések, autó dekoráció stb.).    

grafikalabor-arculattervezes-akcio-logo-nevjegykartya

A tervezési költségről 0% áfa tartalmú számlát fogsz kapni, így a feltüntetett összeg már bruttó árnak tekinthető!

A miniArculattervezés megkezdéséhez nincs más dolgod, mint az árajánlatkérés gombra kattintva megadni az elérhetőségeidet, egy rövid leírással az elképzelésekről, illetve a tárgy mezőben feltüntetve: miniARCULATTERVEZÉS

Árajánlatkérés

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

Néhányan azok közül, akik már a miniARCULATTERVEZÉS csomagot választották:Erősségeink

content/icon/icon-pencil.png

Logótervezés

Ma már egy vállalkozás vagy szolgáltatás nem létezhet egy profi, jól felismerhető, egyedi logó nélkül. Ez az első alkalom, hogy vizuálisan kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel.

content/icon/icon-edit.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/icon-laptop.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/icon-document.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal, plakátokkal.

Partnereink ezt gondolják rólunk:

Szeretném megköszönni az eddigi munkát, a honlapunk egyszerűen fantasztikus lett! Pontosan ezt szerettük volna látni. Örülök, hogy nekünk csak rá kellett bólintanunk a tervekre, hiszen a kezdeti elképzeléseink leírása után, gyakorlatilag az első terveket meglátva tudtuk, hogy jó úton haladunk.

Veres Enikő

www.arnytech96kft.hu

Gsi

Honlaphu

Drrelax

Doka

Marketingtipp

Lions

Referenciák

Egyedi logo

Ha kiváncsi vagy a válaszra, töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat!

Egyedi könyv

Miben tudunk segíteni?

Írj üzenetet és kérj árajánlatot!

UserAz ügyfél igényekhez igazodunk

ArrowsMunkavégzésünk gyors és pontos

WriteSzolgáltatásaink Komplexek

CrestTöbb mint 10 éves tapasztalat

+36 (30) 345 89 37  |  info@grafikalabor.hu

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.