miniARCULATTERVEZÉS – Logótervezés

Most indítod a vállalkozásod vagy szeretnéd egy kicsit átformálni meglévő arculatod?

Vállalkozásod, terméked vagy szolgáltatásod nem létezhet egyedi, profi, jól felismerhető logó, illetve arculat nélkül. Egy erős arculat alapköve a profi logó, ezért nagyon fontos, hogy egyedi és jól működő legyen. Ezt a logót kapod meg névjegykártyával kiegészítve ezzel a csomagajánlattal.

Mit tartalmaz a miniARCULAT csomag?

  • egyedi logótervezés
  • az új logó felhasználásával egy új névjegykártya tervezés


Az arculat tervezését a logó elkészítésével kezdjük. Első körben 2-3 logóterv készül, amiből egyet kiválasztva tudunk tovább haladni. Amennyiben szükséges, tovább finomítjuk a koncepciót az igények szerint. Amint elkészült a megfelelő, elfogadott logó, elkezdjük a névjegykártya tervezését is, amiket, úgy mint a logó esetében, e-mailben küldünk jóváhagyásra. Az elfogadott névjegykártya terveket követően összeállítjuk a logócsomagot, ami tartalmazza a logó fekete-fehér és színes változatát, valamint a nyomdai és webes felhasználásokra optimalizált digitális, vektoros és bitképes állományokat is, továbbá elkészítjük a névjegykártya nyomdai felhasználásra előkészített állományát is, és ezeket e-mailben átadjuk.

Az elkészített miniARCULAT csomaggal tehát egy induló vállalkozáshoz szükséges komplett grafikai megjelenést kapsz. Természetesen a logón és a névjegykártyán túl, a kialakított irányvonal mentén a későbbiekben további arculati elemek is elkészíthetőek (pl. boríték, levélpapír, cégbemutató kiadvány, nyomtatott és online hirdetések, autó dekoráció stb.).    

grafikalabor-arculattervezes-akcio-logo-nevjegykartya

A tervezési költségről 0% áfa tartalmú számlát fogsz kapni, így a feltüntetett összeg már bruttó árnak tekinthető!

A miniArculattervezés megkezdéséhez nincs más dolgod, mint az árajánlatkérés gombra kattintva megadni az elérhetőségeidet, egy rövid leírással az elképzelésekről, illetve a tárgy mezőben feltüntetve: miniARCULATTERVEZÉS

Árajánlatkérés

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

Néhányan azok közül, akik már a miniARCULATTERVEZÉS csomagot választották:content/icon/grafikalabor-logo-es-arculattervezes-icon.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/grafikalabor-honlaptervezes-icon.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/grafikalabor-kiadvanytervezes-icon.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal.

Nézd meg a referenciákat,

és írd meg miben segíthetünk neked

eset-doboz
logo-collection-3
praterpub

Kezdjük el a közös munkát!

Írd meg miben szeretnél segítséget, és mi azonnal a rendelkezésedre állunk.

Az ügyfél igényekhez igazodunkAz ügyfél igényekhez
igazodunk

Gyors és pontos munkavégzésGyors és pontos
munkavégzés

Komplex szolgáltatásokKomplex
szolgáltatások

Több mint 10 éves tapasztalatTöbb mint 10 éves
tapasztalat

info@grafikalabor.hu | +36 (30) 345 89 37

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.