Honlaptervezés

Tényleg szüksége van cégemnek egy saját weboldalra?

„A cég ami nincs jelen az interneten, talán nem is létezik.” Talán te is hallottad már ezt a közhelynek tűnő, ám de nagyon is valós mondatot. Napjainkaban a legtöbben már az interneten, online tájékozódnak és keresgélnek a szolgáltatásokról.

A fenti mondat után a válasz határozottan IGEN erre a kérdésre. Online megjelenésünk alapja a saját honlap. Céged weboldala ma már egy olyan felület lehet, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetsz meglévő és leendő ügyfeleiddel távolságok nélkül. Bemutathatod céged filozófiáját, és ami mégfontosabb: termékeidet, szolgáltatásaidat is könnyedén a célcsoportod figyelmébe ajánlhatod. Ezeket a lehetőségeket nem szabad futni hagyni, élni kell az online világ adta lehetőségekkel.

Egy megfelelően kialakított online megjelenés vállalkozásodat erősebb piaci pozícióhoz juttathatja, stabil és megbízható képet alakít ki a vásárlók szemében. A profi weboldal, ami jól áttekinthető és könnyen navigálható, bizalmat ébreszt és az elköteleződést segíti ügyfeleidben, vásárlóidban.

honlaptervezes-referencia

NÉZD MEG A TOVÁBBI REFERENCIÁKAT!

Sablont vagy egyedi designt válasszak?

Bár elsőre nagyon kevésnek tűnhet, a weboldalad látogatói az első 3-5 másodperc alatt eldöntik, hogy nekik kellemes benyomást nyújt-e az oldal, érdemes-e tovább böngészniük vagy inkább továbbálljanak.

Egy sablonból elkészült weboldalnál megkockáztatod, hogy a felhasználó átlagos élményt kapjon, és más szolgáltatót válasszon helyetted.

A GRAFIKALABOR csapata minden esetben az egyedi designt részesíti előnyben, hiszen így biztosítható az, hogy a legapróbb részletek is az arculatodba illeszkedjenek. Egy logikusan, jól kezelhetően felépített weboldal remekül támogatni tudja üzleti céljaid elérését.

Milyen weboldalakat készítünk a GRAFIKALABORban?

  • kifejezetten egyedi és az igényeidnek megfelelő honlaptervezés, design
  • saját tartalomkezelő rendszer köré építjük fel weboldalainkat, melynek használatát is megtanítjuk
  • minden esetben az oldalon történő egyszerű navigálást és a közérthető információközlést szem előtt tartva tervezünk
  • weboldalaink jó hatással vannak a megcélzott ügyfélkörre, támogatják az üzleti célkitűzéseket

Milyen megoldásokat kínálunk?

Webdesign

Ha csak a grafikai tervezésre van szükséged, vagy az alap koncepció felépítésében kell segíteni, nagyon szívesen állunk rendelkezésedre. A felmerülő igényeket, valamint anyagi lehetőségeket is figyelembe véve tervezzük meg a weboldalt. Kielemezzük a lehetőségeket és a legmegfelelőbb módon hozzuk létre a honlap megjelenését, majd a programozásra előkészítve átadjuk a tervezetet.

Ne felejtsd el, hogy weboldalad (és megjelenésed) egyik legfőbb eleme a logó, melynek tervezéséről bővebben is olvashatsz itt.

Webdesign és egyedi fejlesztés

Ügyfeleink általában ezt a lehetőséget választják, hiszen így egy kézben csoportosul a tervezés és kivitelezés is, mely idő és költséghatékonysági szempontból is a legkedvezőbb. Ebben az esetben csapatunk teljes egészében egy működőképes, saját magunk által fejlesztett tartalomkezelő rendszer által működtetett honlapot ad át, melyre természetesen garanciát vállalunk.

Webdesign egyedi fejlesztéssel és tartalomkezeléssel

Honlapunk külső megjelenése valamint a mögötte működő stabil webmotor az alapja egy biztos üzleti támogatást nyújtó online felületnek. Azonban mindezek mit sem érnek, a naprakész és aktuális, valamint hasznos információk, tartalmak nélkül. Ügyfeleink nem azért látogatják honlapunkat, hogy gyönyörködjenek benne, hanem, hogy tájékozódjanak. A kellemes megjelenésű felület csak a szükséges plusz amit biztosítanunk kell nekik, de nem szabad elfelejteni, hogy a tartalom a lényeg.
Érdekes és egyben aktuális tartalmat készíteni azonban időigényes és bonyolult feladat. A GRAFIKALABOR vállalja honlapod menedzselését és a tartalomkezelést, hogy neked tényleg csak az üzletedre kelljen koncentrálnod! 

A tartalomkezelés költségének elszámolása lehet alkalmi jellegű, de rendszeres megbízás alapján havi rendszerességű is.


Ha szeretnél modern, felhasználóbarát online megjelenést vállakozásodnak kattintsd az Ajánlatkérés gombra!

A Csomagajánlatok gombra kattintva pedig megtekintheted grafikai tervezési csomagajánlatainkat, amikkel igazán kedvező feltételekkel vághatsz bele céged online arculatának kialakításába

content/icon/grafikalabor-logo-es-arculattervezes-icon.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/grafikalabor-honlaptervezes-icon.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/grafikalabor-kiadvanytervezes-icon.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal.

Nézd meg a referenciákat,

és írd meg miben segíthetünk neked

eset-doboz
logo-collection-3
praterpub

Kezdjük el a közös munkát!

Írd meg miben szeretnél segítséget, és mi azonnal a rendelkezésedre állunk.

Az ügyfél igényekhez igazodunkAz ügyfél igényekhez
igazodunk

Gyors és pontos munkavégzésGyors és pontos
munkavégzés

Komplex szolgáltatásokKomplex
szolgáltatások

Több mint 10 éves tapasztalatTöbb mint 10 éves
tapasztalat

info@grafikalabor.hu | +36 (30) 345 89 37

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.