ONLINE Csomag

Vállalkozásod indításához vagy fejlesztéséhez szeretnél egyedi megjelenésű honlapot?
Akkor profi logótervezésre van szükséged egyedi webdesign készítéssel és webfejlesztéssel!

Céged weboldala ma már egy olyan felület lehet, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetsz meglévő és leendő ügyfeleiddel távolságok nélkül. Bemutathatod céged filozófiáját, és ami még fontosabb: termékeidet, szolgáltatásaidat is könnyedén a célcsoportod figyelmébe ajánlhatod. Ezeket a lehetőségeket nem szabad futni hagyni, élni kell az online világ adta lehetőségekkel.

Egy megfelelően kialakított online megjelenés vállalkozásodat erősebb piaci pozícióhoz juttathatja, stabil és megbízható képet alakít ki a vásárlók szemében. A profi weboldal, ami jól áttekinthető és könnyen navigálható, nagyon sok mindent elárul tulajdonosáról, ami bizalmat ébreszt és az elköteleződést segíti ügyfeleidben, vásárlóidban.

Azonban sajnos az még kevés, ha van egy honlapunk. Egy erős, könnyen megjegyezhető, következetes arculat szerint kialakított honlap a kulcs ahhoz, hogy leendő ügyfeleinket azonnal meggyőzzük profizmusunkról és megbízhatóságunkról.

Ahhoz, hogy az online megjelenésed biztos alapot kapjon, a vállalkozásnak először egy egyedi, jól felismerhető logóra van szüksége.
(http://grafikalabor.hu/logotervezes)

Csomagajánlatunk részeként az előzetes egyeztetések után elkészítjük az új logódat. Az új logóval meghatároztuk vállalatod arculatának új stílusát, így ezt az utat követve, ehhez igazodva készülhetnek el az online csomag további elemei, vagyis a névjegykártya és a honlap grafikai megjelenése, azaz a webdesign.

Online csomagajánlatunk a weboldal tekintetében egy cégbemutató honlap tervezését és egyedi fejlesztését tartalmazza, amely tökéletesen megfelel arra, hogy vállalkozásodat bemutathasd befektetőknek, népszerűsítsd szolgáltatásod, és új ügyfeleket szerezz vele.

Mit értünk cégbemutató honlap alatt?

  • Egyedi webdesign kialakítás
  • 4-5 menüpontból épül fel (pl. bemutatkozás, szolgáltatások/termékek, galéria/referencia, kapcsolat)
  • Google térkép integráció
  • közvetlen kapcsolatfelvételre alkalmas űrlap vagy árajánlatkérő
  • kereső-optimalizált felépítés
  • saját adminisztrációs felületről kezelhető tartalom.

Mit tartalmaz tehát az Online-csomag?

  • egyedi logótervezés
  • névjegykártya tervezés
  • cégbemutató honlap tervezése és egyedi fejlesztése

honlapkeszites-akcio
Az online-csomag költségéről 0% áfa tartalmú számlát fogsz kapni, így a feltüntetett összeg már bruttó árnak tekinthető!

A kedvezmény igénybe vételéhez nincs más dolgod, mint az árajánlatkérés gombra kattintva megadni az elérhetőségeidet, egy rövid leírással az elképzelésekről, illetve a tárgy mezőben feltüntetve: ONLINE-CSOMAG-AKCIÓ

Árajánlatkérés

A kedvezmény visszavonásig érvényes!

 Néhányan azok közül, akik már az Online-Csomagot választották:

Erősségeink

content/icon/icon-pencil.png

Logótervezés

Ma már egy vállalkozás vagy szolgáltatás nem létezhet egy profi, jól felismerhető, egyedi logó nélkül. Ez az első alkalom, hogy vizuálisan kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel.

content/icon/icon-edit.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/icon-laptop.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/icon-document.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal, plakátokkal.

Partnereink ezt gondolják rólunk:

Már évek óta kapcsolatban állunk a GrafikaLaborral, készítettek már nekünk több webdesignt-t, kiadványt, logót, és szinte mindenféle grafikai elemet. Kivitelezés, ár és elkészítési határidő tekintetében is maximálisan elégedettek vagyunk a munkájukkal. Telefonos és e-mailes megkereséseinkre szinte azonnal reagálnak, így mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom őket!

Jászfalvi Norbert

www.oxygain.hu

Gsi

Honlaphu

Drrelax

Doka

Marketingtipp

Lions

Referenciák

Egyedi logo

Ha kiváncsi vagy a válaszra, töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat!

Egyedi könyv

Miben tudunk segíteni?

Írj üzenetet és kérj árajánlatot!

UserAz ügyfél igényekhez igazodunk

ArrowsMunkavégzésünk gyors és pontos

WriteSzolgáltatásaink Komplexek

CrestTöbb mint 10 éves tapasztalat

+36 (30) 345 89 37  |  info@grafikalabor.hu

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.