Arculattervezés

Arculatunk alapja a logó! Miért van szükséged egyedi logóra?


Online jelenlétünk sikere abban (is) rejlik, mennyire jegyzik meg a látogatók a termékünket, szolgáltatásunkat. Ennek egyik legfőbb eleme az egyedi logó, mely figyelemfelkeltő, egyszerű, de mégis magával ragadó. Ma már egy sikeres vállalkozás nem létezhet enélkül az egyedi logó nélkül.

Ügyfeleinket csak úgy győzhetjük meg szolgáltatásunk profizmusáról, ha az első benyomás is ezt tükrözi rólunk. Ezt az első jó benyomást tudjuk elősegíteni egy profi logóval.

Természetesen a logó csupán egy szelete komplett arculatunknak, mégis érdemes ennek tervezésével kezdeni a vállalkozásunk arculatának kialakítását. Ha nem tudod eldönteni, hogy szükséged van-e egyedi logóra, olvasd el az erről készült rövid tanulmányunkat:

Milyen logót készítünk neked?

  • kifejezetten az igényeidre szabva készül
  • egyedi és mindig könnyen felismerhető, megjegyezhető
  • egyszerű formákból épül fel, hogy azonnal érthető és értelmezhető legyen
  • színes és fekete fehér változatban is jól működik
  • online és nyomtatott felületeken is jól használható
  • minden méretben (pl. kis méretben névjegykártyán vagy nagy méretben autódekoráción) is megállja a helyét

Hogyan zajlik a logótervezés?


Az elképzelések egyeztetése után először 2 különböző logótervet készítünk. Ebből ki tudod választani azt az irányt, ami megfelelő. A kívánt logótervet igény esetén tovább finomítjuk, hogy elvárásaidnak megfeleljen.

A véglegesen elfogadott logótervvel készítjük el azt a logócsomagot, mely tartalmazza a logó fekete-fehér, színes, vektoros, bitképes, nyomtatott és online használható verzióját. A kész logódat egyaránt tudod majd használni irodai felhasználásra és professzionális nyomdai megjelenesékre.

Mit tehetsz ha már van logód?


Természetesen, ha a vállalkozásodnak már van logója, és ezt nem szeretnéd lecserélni, lehetőség van aktualizálásra is. Ekkor a már meglévő logót újragondoljuk, modernizáljuk és az igényeidre szabjuk.

Ha a vállalkozásodnak még nincs logója, vagy akár arculata, keress fel minket! Kattints az árajánlatkérő gombra, hogy mihamarabb felvehessük veled a kapcsolatot. Csomagajánlatainkkal pedig kedvező feltételekkel építheted fel céged egységes, új arculatát.

Miért fontos vállalkozásodnak az egyedi arculat?


Minden cégnek vagy vállalkozásnak szüksége van az egységesen kialakított, egyedi, profi arculatra. Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket. Az arculatunk alapvetően megalapozza az ügyfeleink és partnereink belénk fektetett bizalmát, érdemes tehát foglalkozni azzal, hogy kellemes és megbízható benyomást keltsünk magunkról.

A tudatos, minden platformon egységes, profi megjelenés egy üzenet a magabiztosságunkról, valamint komoly verseny előny lehet, ha a pozitív emlékekkel bíró ügyfeleink, nem csak a szolgáltatásunk minősége, hanem arculatunk berögződésével is elkötelezettséget éreznek.

content/icon/grafikalabor-logo-es-arculattervezes-icon.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/grafikalabor-honlaptervezes-icon.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/grafikalabor-kiadvanytervezes-icon.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal.

Nézd meg a referenciákat,

és írd meg miben segíthetünk neked

eset-doboz
logo-collection-3
praterpub

Kezdjük el a közös munkát!

Írd meg miben szeretnél segítséget, és mi azonnal a rendelkezésedre állunk.

Az ügyfél igényekhez igazodunkAz ügyfél igényekhez
igazodunk

Gyors és pontos munkavégzésGyors és pontos
munkavégzés

Komplex szolgáltatásokKomplex
szolgáltatások

Több mint 10 éves tapasztalatTöbb mint 10 éves
tapasztalat

info@grafikalabor.hu | +36 (30) 345 89 37

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.