Kiadványtervezés

Miért van szükséged kiadványtervezésre?

Üzleti céljaink elérését a profi weboldalon, és arculaton kívül támogatni tudjuk szórólapokkal, kuponokkal, termékbemutató brosúrákkal, vagy akár nyomtatott és névreszóló hírlevelekkel, DM levelekkel is. Nem szabad elfelejteni, hogy iparáganként akár elengedhetetlen lehet egy nyomtatott termékkatalógus, vagy belső terjesztésű. rendszeres megjelenésű magazin.

Akár egy rendezvényen megjelenő és kiosztott kiadvány is nagyszerű hirdetési felületet jelent, ha ezt a lehetőséget megfelelően kihasználjuk.

Természetesen a kiadványtervezésen túl, nagyon fontos a kiváló minőségű nyomdatermékek előállítása. Hiszen mit sem ér a kiváló design és frappáns szövegezés, ha nyomtatott formában elveszíti minőségét kiadványunk. Gondosan kiépített partnerkapcsolatainknak köszönhetően, a nálunk tervezett nyomdai anyagok kiváló minőségű digitális vagy ofszet nyomdatechnológiával kerülnek kivitelezésre.

kiadványtervezés-referencia
NÉZD MEG A TOVÁBBI REFERENCIÁKAT!


Ha érdeklődsz kiadványtervezési szolgáltatásaink iránt, kattints az Ajánlatkérés gombra, hogy mielőbb kapcsolatba léphessünk veled, és elkezdhessük a közös munkát!

A Csomagajánlatok gombra kattintva pedig megnézheted azon ajánlatainkat, melyekkel igazán kedvezően vághatsz bele online és offline megjelenésed kialakításába!

Erősségeink

content/icon/icon-pencil.png

Logótervezés

Ma már egy vállalkozás vagy szolgáltatás nem létezhet egy profi, jól felismerhető, egyedi logó nélkül. Ez az első alkalom, hogy vizuálisan kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel.

content/icon/icon-edit.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/icon-laptop.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/icon-document.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal, plakátokkal.

Partnereink ezt gondolják rólunk:

Régóta dolgozunk már együtt a GrafikaLaborral eredményesen. Mindent határidőre, kiváló minőségben kapunk meg. A folyamatos megbízásaink mellett kifejezetten fontos számunkra az együtt gondolkodás, amelyet maximálisan megkapunk, ezért is vagyunk elégedettek minden közösen elvégzett munka után.

Farkas Tamás

www.pliant-group.com

Gsi

Honlaphu

Drrelax

Doka

Marketingtipp

Lions

Referenciák

Egyedi logo

Ha kiváncsi vagy a válaszra, töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat!

Egyedi könyv

Miben tudunk segíteni?

Írj üzenetet és kérj árajánlatot!

UserAz ügyfél igényekhez igazodunk

ArrowsMunkavégzésünk gyors és pontos

WriteSzolgáltatásaink Komplexek

CrestTöbb mint 10 éves tapasztalat

+36 (30) 345 89 37  |  info@grafikalabor.hu

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.