Online megjelenés

„A cég ami nincs jelen az interneten, talán nem is létezik.” Sok helyen találkozhatunk ezzel a közhellyel, de ha igazán belegondolunk ez valóban így van. Napjainkaban a legtöbben már az interneten, online tájékozódnak és keresgélnek a szolgáltatásokról.

Tényleg szüksége van cégemnek egy saját weboldalra?

Erre a kérdésre a válasz: határozottan IGEN. Online megjelenésünk alapja a saját honlap. Cégünk weboldala ma már egy olyan felület lehet, ahol közvetlen kapcsolatot teremthetünk ügyfeleinkkel távolságok nélkül. Bemutathatjuk cégünk filozófiáját, és ami mégfontosabb: termékeinket, szolgáltatásainkat is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk, akár célzottan is. Az online megjelenések tervezésében rengeteg lehetőségünk van, hogy cégünket támogassuk és mégerősebb piaci pozicióhoz jutassuk. Egy erős, következetes arculat szerint kialakított profi weboldal, ami jól áttekintehtő és könnyen navigálható, nagyon sok mindent elárul rólunk, ami bizalmat ébreszthet és az elköteleződést segítheti ügyfeleinkben, vásárlóinkban.

A saját design vagy csak egy sablon a megoldás?

Weboldalunk fontos és meghatározó része a design, a külső megjelenés. Honlapunk látogatói az első 3-5 másodperc alatt eldöntik, hogy nekik kellemes benyomást nyújt-e az oldal, érdemes-e tovább böngészniük vagy inkább keressenek tovább. Ezeket alapul véve rendkívül fontos számunkra a honlaptervezés. A honlapunkkal cégünket a lehető legprofibb, egyedi, a ránk leginkább jellemző, a saját arculatunkhoz igazodó módon kell megjelenítenünk, mindezt úgy, hogy fel se merüljön a látogatóinkban az oldal elhagyásának lehetősége. Egy logikusan, jól kezelhetően felépített weboldal remekül támogatni tudja üzleti céljaink elérését.

Milyen weboldalakat készítünk a GRAFIKALABORban?

  • kifejezetten egyedi és az ügyfél igényeknek megfelelő honlaptervezés, design
  • saját tartalomkezelő rendszer köré építjük fel weboldalainkat, melynek használatát ingyenesen betanítjuk
  • mindíg az oldalon történő egyszerű navigálást és a közérthető információközlést szem előtt tartva tervezünk  
  • weboldalaink jó hatással vannak a megcélzott ügyfélkörre, támogatják az üzleti célkitűzéseket

Milyen megoldásokat kínálunk?

  • webdesign

Ha csak a grafikai tervezésre van szükség, vagy az alap koncepció felépítésében kell segíteni, nagyon szívesen állunk rendelkezésre. A felmerülő igényeket, valamint anyagi lehetőségeket figyelembe véve tervezzük meg a weboldalt. Kielemezzük a lehetőségeket és a legmegfelelőbb módon hozzuk létre a honlap megjelenését, majd a programozásra előkészítve átadjuk az állományokat.

  • webdesign + egyedi fejlesztés

Általában ezt a lehetőséget szoktuk ajánlani, hiszen ebben az esetben csapatunk teljes egészében egy működőképes, saját magunk által fejlesztett tartalomkezelő rendszer által működtetett honlapot ad át, melyre természetesen garanciát vállalunk. A munkafolyamat hatékonyságát is segíti, ha egy helyen készül a design és a programozás.

  • webdesign + egyedi fejlesztés + tartalomkezelés

Honlapunk külső megjelenése valamint a mögötte működő stabil webmotor az alapja egy biztos üzleti támogatást nyújtó online felületnek. Azonban mindezek mit sem érnek, a naprakész és aktuális, valamint hasznos információk, tartalmak nélkül. Ügyfeleink nem azért látogatják honlapunkat, hogy gyönyörködjenek benne, hanem, hogy tájékozódjanak. A kellemes megjelenésű felület csak a szükséges plusz amit biztosítanunk kell nekik, de nem szabad elfelejteni, hogy a tartalom a lényeg.

Amennyiben tisztában van ennek jelentősségével, de mégis inkább kifejezetten csak a saját üzletére koncentrálna, nyugodtan bízzon meg bennünket honlapja menedzselésével.

 

A tartalomkezelés költségének elszámolása lehet alkalmi jellegű, de rendszeres megbízás alapján havi rendszerességű is.


Amennyiben szeretne árajánlatot kérni online megjelenésének tervezésére, kattintson az Árajánlatkérő gombra, vagy tekintse meg grafikai tervezési csomagajánlatainkat, amikkel igazán kedvező feltételekkel építeheti fel cégének arculatát.

Erősségeink

content/icon/icon-pencil.png

Logótervezés

Ma már egy vállalkozás vagy szolgáltatás nem létezhet egy profi, jól felismerhető, egyedi logó nélkül. Ez az első alkalom, hogy vizuálisan kapcsolatba lépjünk ügyfeleinkkel.

content/icon/icon-edit.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/icon-laptop.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/icon-document.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal, plakátokkal.

Partnereink ezt gondolják rólunk:

Régóta dolgozunk már együtt a GrafikaLaborral eredményesen. Mindent határidőre, kiváló minőségben kapunk meg. A folyamatos megbízásaink mellett kifejezetten fontos számunkra az együtt gondolkodás, amelyet maximálisan megkapunk, ezért is vagyunk elégedettek minden közösen elvégzett munka után.

Farkas Tamás

www.pliant-group.com

Gsi

Honlaphu

Drrelax

Doka

Marketingtipp

Lions

Referenciák

Egyedi logo

Ha kiváncsi vagy a válaszra, töltsd le az
ingyenes tanulmányunkat!

Egyedi könyv

Miben tudunk segíteni?

Írj üzenetet és kérj árajánlatot!

UserAz ügyfél igényekhez igazodunk

ArrowsMunkavégzésünk gyors és pontos

WriteSzolgáltatásaink Komplexek

CrestTöbb mint 10 éves tapasztalat

+36 (30) 345 89 37  |  info@grafikalabor.hu

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.