Legyünk állandó partnerek!

Miért csatlakozz te is az állandó partnerek közé?

Legyünk állandó partnerek, így a folyamatos grafikai támogatásra mindíg számíthatsz. Közösen tervezhetjük meg kampányaidat, és az ezekhez szükséges grafikai anyagok garantáltan időben elkészülnek, így nyugodtan ütemezhetsz akár fél évre előre is.

Szeretnéd ha a céged ugyanolyan minőségi és megbízható grafikai támogatást kapna mintha saját grafikus alkalmazottad lenne?

Elképzelhető, hogy nincs szükséged napi 8 órában foglalkoztatott grafikusra, azonban mégis szeretnéd ha ugyanolyan biztonságban tervezhetnéd a kampányaidat, mintha a csapatod része lenne. Gyakran előfordulhat, hogy gyorsan kell reagálnod egy helyzetre, amikor nincs időd árajánlatokat bekérni.

Ezekben az esetekben is tökéletes megoldás lehet a partner megállapodásunk, amely alapján előre meghatározott óra számban soron kívül számíthatsz az együttműködésünkre.

Alap

Neked való ha havi szinten több kisebb grafikai munkára van rendszeresen szükséged. (Pl.: heti rendszerességű Social Media posztok; blogok, cikkek grafikai kiegészítői; korábbi állományok frissítése, stb.)

10 óra / hó

80.000 Ft / hó
(10.000 Ft megtakarítás havonta)

Extra

Neked való ha rendszeresen visszatérő, nagyobb volumenű grafikai feladatokra, online megjelenések kialakítására vagy kiadványok tervezésére és nyomdai előkészítésére van szükséged. 

25 óra / hó

200.000 Ft / hó
(25.000 Ft megtakarítás havonta)

Grafikai tervezési óradíj:

9.000 Ft / óra

*A grafikai tervezések költségéről 0% áfa tartalmú számlát fogsz kapni, így a feltüntetett összegek már bruttó áraknak tekinthetőek!

Fodor Ákos

A Grafikalabor együttműködésünk során folyamatosan bizonyságot tett és tesz ügyfél- és feladatorientáltságáról, maximalizmusáról. Kreatív, kezdeményező, és pontos: ezért dolgozunk közösen mind saját szolgáltatásaink megvalósítása, mind számtalan ügyfelünk grafikai tervezési feladatai során.

Fodor Ákos
www.honlap.hu

Vágó-Vaszil Angelika

Az elkészülő grafikák mindig felülmúlják a várakozásaimat és elképzeléseimet. Egytől egyig kreatívak, látványosak ugyanakkor elegánsak és kifinomultak is, legyen szó honlap designról, dm levélről, könyvborítóról vagy bannerről. Az sem utolsó, hogy a manapság fontos gyorsaságban is mindig számíthatok a Grafikalaborra!

Vágó-Vaszil Angelika
www.z-press.hu

content/icon/grafikalabor-logo-es-arculattervezes-icon.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/grafikalabor-honlaptervezes-icon.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/grafikalabor-kiadvanytervezes-icon.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal, plakátokkal.

Nézd meg a referenciákat,

és írd meg miben segíthetünk neked

atlantis-2020
projekto2
praterpub

Kezdjük el a közös munkát!

Írd meg miben szeretnél segítséget, és mi azonnal a rendelkezésedre állunk.

Az ügyfél igényekhez igazodunkAz ügyfél igényekhez
igazodunk

Gyors és pontos munkavégzésGyors és pontos
munkavégzés

Komplex szolgáltatásokKomplex
szolgáltatások

Több mint 10 éves tapasztalatTöbb mint 10 éves
tapasztalat

info@grafikalabor.hu | +36 (30) 345 89 37

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.