Legyünk állandó partnerek!

Miért csatlakozz te is az állandó partnerek közé?

Legyünk állandó partnerek, így a folyamatos grafikai támogatásra mindíg számíthatsz. Közösen tervezhetjük meg kampányaidat, és az ezekhez szükséges grafikai anyagok garantáltan időben elkészülnek, így nyugodtan ütemezhetsz akár fél évre előre is.

Szeretnéd ha a céged ugyanolyan minőségi és megbízható grafikai támogatást kapna mintha saját grafikus alkalmazottad lenne?

Elképzelhető, hogy nincs szükséged napi 8 órában foglalkoztatott grafikusra, azonban mégis szeretnéd ha ugyanolyan biztonságban tervezhetnéd a kampányaidat, mintha a csapatod része lenne. Gyakran előfordulhat, hogy gyorsan kell reagálnod egy helyzetre, amikor nincs időd árajánlatokat bekérni.

Ezekben az esetekben tökéletes megoldás lehet a partner megállapodásunk, amely alapján előre meghatározott óra számban soron kívül számíthatsz az együttműködésünkre.

Alap

Neked való ha havi szinten több kisebb grafikai munkára van rendszeresen szükséged. (Pl.: heti rendszerességű Social Media posztok; blogok grafikai kiegészítői; állományok frissítése, stb.)

10 óra / hó

100.000 Ft / hó
(20.000 Ft megtakarítás havonta)

Extra

Neked való ha rendszeresen visszatérő, nagyobb volumenű grafikai feladatokra, online megjelenések kialakítására vagy kiadványok tervezésére és nyomdai előkészítésére van szükséged. 

25 óra / hó

250.000 Ft / hó
(50.000 Ft megtakarítás havonta)

Grafikai tervezési óradíj:

12.000 Ft / óra

*A grafikai tervezések költségéről 0% áfa tartalmú számlát fogsz kapni, így a feltüntetett összegek már bruttó áraknak tekinthetőek!

Fodor Ákos

A Grafikalabor együttműködésünk során folyamatosan bizonyságot tett és tesz ügyfél- és feladatorientáltságáról, maximalizmusáról. Kreatív, kezdeményező, és pontos: ezért dolgozunk közösen mind saját szolgáltatásaink megvalósítása, mind számtalan ügyfelünk grafikai tervezési feladatai során.

Fodor Ákos
www.honlap.hu

Vágó-Vaszil Angelika

Az elkészülő grafikák mindig felülmúlják a várakozásaimat és elképzeléseimet. Egytől egyig kreatívak, látványosak ugyanakkor elegánsak és kifinomultak is, legyen szó honlap designról, dm levélről, könyvborítóról vagy bannerről. Az sem utolsó, hogy a manapság fontos gyorsaságban is mindig számíthatok a Grafikalaborra!

Vágó-Vaszil Angelika
www.z-press.hu

metainf

A projektjeink folyamán a páratlan rugalmasság és ötletesség, amellyel a komplex igényeinkre folyamatos és azonnali megoldásokat kaptunk, kulcsfontosságúnak bizonyult a tervezettnél is gyorsabb előrehaladásra. Mind üzleti-gyakorlati szempontból fontos volt számunkra egy rendszerszintű megoldás, amellyel az Atlassian szolgáltatásait – többek között Jira és Confluence képzések és szoftverbevezetés – méltó módon képviselni tudjuk. Ez az elvárásunk maradéktalanul teljesült.

Lukács Áron
www.meta-inf.hu

Léránt Gergely

Régóta dolgozunk már együtt a GrafikaLaborral eredményesen. Mindent határidőre, kiváló minőségben kapunk meg. A folyamatos megbízásaink mellett kifejezetten fontos számunkra az együtt gondolkodás, amelyet maximálisan megkapunk, ezért is vagyunk elégedettek minden közösen elvégzett munka után.

Léránt Gergely
www.marketingtipp.hu

Tar László

Számtalan grafikai partner "elfogyasztását" követően találtam rá a GrafikaLaborra. Végre azt tapasztalhattam, hogy kreatív ötleteket a munkához adva valósulnak meg a dolgaink. Számomra eddig hihetetlen módon fél szavakból is (melyet a mindennapok embere használ) felépülnek elképzeléseim. A munkák minősége, pontossága és az "esetleges" módosításokra nem sajnált idő teszi számomra a szakma jeles és mások számára követendő képviselőjévé. Mindenkinek csak ajánlani tudom, itt nem fog csalódni.

Tar László
www.rattanaruhaz.hu

Léránt Gergely

A Grafika laborral már több éve dolgozunk együtt. Plakátok, szórólapok, de legfőképpen webdesign kapcsán. A megbeszélteket mindig pontosan elkészítik, a munka végeztével is rendelkezésre állnak. Sokszor adnak szakmai tanácsot is, hogy az adott terv még inkább megfeleljen az elvártaknak. Gyors, pontos, korrekt szolgáltatás.

Szilágyi Zsolt
www.alfadesign.hu

content/icon/grafikalabor-logo-es-arculattervezes-icon.png

Arculattervezés

Egy következetesen kialakított arculat olyan lesz mint az ujjlenyomatunk. Erről minden esetben összetéveszthetetlenül felismernek bennünket.

content/icon/grafikalabor-honlaptervezes-icon.png

Honlaptervezés

Online megjelenésünk alapja a saját honlap. A termékeinket, szolgáltatásainkat akár célzottan is könnyedén a célcsoportunk figyelmébe ajánlhatjuk.

content/icon/grafikalabor-kiadvanytervezes-icon.png

Kiadványtervezés

Üzleti céljaink elérését támogatni tudjuk különböző nyomtatott kiadványokkal. Termékbemutató brossúrákkal, magazinokkal, szórólapokkal.

Nézd meg a referenciákat,

és írd meg miben segíthetünk neked

eset-doboz
logo-collection-3
praterpub

Kezdjük el a közös munkát!

Írd meg miben szeretnél segítséget, és mi azonnal a rendelkezésedre állunk.

Az ügyfél igényekhez igazodunkAz ügyfél igényekhez
igazodunk

Gyors és pontos munkavégzésGyors és pontos
munkavégzés

Komplex szolgáltatásokKomplex
szolgáltatások

Több mint 10 éves tapasztalatTöbb mint 10 éves
tapasztalat

info@grafikalabor.hu | +36 (30) 345 89 37

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.